Wenger er den største træner
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge rapporter, Den tidligere Arsenal-forsvarer Lauren mener, at Enrique er egnet til at blive Wengers efterfølger. Wenger vil forlade Arsenal efter slutningen af sæsonen. Afslutter hans 22-årige Billige Fodboldtrøjer Arsenal træner karriere, Medierne rygter om, at Allegri og Enrique er de mest populære kandidater til at lykkes Wenger. Som Lawrence, de to gange Arsenal og uovervindelig Arsenal i 2001-02 sæsonen, troede Lauren, Tidligere Barcelona træner er meget velegnet til dette job.

" Jeg vil vælge Enrique, Den første er fordi Barcelonas stil ligner Arsenals stil. For det andet har han den slags morderinstinkt til at trænere store hold. Du har brug for en træner med en stærk personlighed og beast instinkt til at kontrollere alt. "

Det er imidlertid nødvendigt at omdanne Arsenal, som ikke har scoret ligatitel i 14 årstider. Det vil være en skræmmende opgave. Selv om Wenger ikke har været i stand til at lede holdet i de seneste år, Men Lauren sagde, at han stadig er Tøj Arsenal største træner. "Han er den største træner jeg nogensinde har spillet. Det er også klubens største træner. " Lauren sagde "Han tilpassede George Grahams taktik. Bragte forskellige stilarter til Arsenal. Han lavede mange innovationer i spillet. Lad Arsenal alle stige. "





:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: